about

 

Home Stories is een creatieve studio voor interieurfotografie en vastgoedpresentatie. Ik bied makelaars, projectontwikkelaars en doe-het-zelf verkopers creatieve ondersteuning bij de presentatie van een huis. Met maar één missie; de woning binnen de kortste tijd verkopen, tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs.

 

Home Stories is ontstaan vanuit een passie voor wonen en ontdekken. Voor bijzondere interieurs en vernieuwende concepten. Voor fijne fotografie. En de liefde voor storytelling. Home Stories brengt dit allemaal samen. Ik gun iedereen een fijn (t)huis en ieder huis een nieuw leven. Daarvoor is het belangrijk dat mensen verliefd worden op een huis. Door een aantrekkelijke presentatie de juiste koper vinden én verleiden, en daarmee alle partijen blij maken, is wat ik het allerliefste doe.

Home Stories is opgericht door Claire van den Brekel. Creatief, met een neus voor commercie. Gek op interieur. Verliefd op visual content. Gewapend met een zachte G. Magazine freak. Vintage fan. Kickt op mooie beelden en zinnen. Houdt van reizen, de zon, lekker eten en een wijntje; het liefst allemaal tegelijk.

Over mij

 

In 2009 studeerde ik af aan het AMFI in de richting Fashion & Branding. Door mijn studie aan de Mode Academie heb ik een andere kijk op interieurfoto’s gekregen. Ik ben er in getraind om merken en ruimtes zo mooi mogelijk te maken en vast te leggen. De afgelopen jaren maakte ik beeldproducties, stijlboeken en magazines, maar heb ik ook flink wat online ervaring opgedaan. Mijn werk in de bladenwereld en de recente verkoop van mijn eigen huis hebben me geïnspireerd hier nu echt iets mee te gaan doen.

 

Huizenmarketing
Tijdens de verkoop van mijn huis, bracht ik avonden op Funda door. Het viel me op hoe saai en onaantrekkelijk de meeste huizen gepresenteerd werden. De kracht en de mogelijkheden komen in de presentatie of brochure vaak totaal niet naar voren. Dat kan beter, dacht ik, er is genoeg ruimte voor creativiteit. Ik gun iedereen een fijn (t)huis en ieder huis een nieuw leven. Zo ontstond het verlangen om huizen beter en leuker in de markt te zetten.

Voorliefde voor vastgoed
Ik ben altijd bezig met beeld en heb altijd al een voorliefde voor huizen & interieur gehad. Als klein meisje richtte ik mijn kamer tien keer per jaar opnieuw in en nog steeds doe ik niets liever dan bij andere mensen binnenkijken. Na jarenlange ervaring als visual marketeer in de mode- en mediabranche besloot ik mijn passie te volgen door mensen en makelaars te helpen huizen beter onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

 

Sex appeal
Ik geloof dat het in de markt zetten van huizen wel wat sexier kan en wil mijn ervaring met marketing, fotografie, styling en vormgeving gebruiken om te koop staande huizen aantrekkelijker te maken voor belangstellenden. De look & feel van een product beïnvloedt in grote mate het succes. En zo werkt dat natuurlijk ook bij huizen. Ik wil graag een flinke dosis creativiteit toevoegen aan de Nederlandse vastgoedwereld en zie het als een uitdaging (moeilijk verkoopbare) woningen middels aansprekende presentatie sneller en voor de hoogst haalbare prijs te verkopen.

Claire van den Brekel

Wil je samenwerken, je huis verkopen of gewoon iets vragen? Stuur me gerust een berichtje: info@home-stories.nl