woningpresentatie

 

Als verkoper of makelaar heb je maar één kans om een allesbepalende eerste indruk te maken. Home Stories heeft een eigenzinnige kijk op vastgoedpresentatie en helpt te koop staande huizen leuker en aantrekkelijker maken voor belangstellenden. Met woningpresentaties waarin creativiteit, originaliteit en deelbaarheid de basis vormen. Samen zorgen we er zo voor dat panden er uit springen, waardoor ze sneller en voor de hoogst haalbare prijs worden verkocht.

House Magazine

 

Ervaar de pluspunten van elke ruimte en proef de sfeer van je nieuwe buurt. Met een house magazine krijgen woningzoekers een prachtig binnenkijkje in de woning. Het is een uitstekende en effectieve marketingtool, waarin alle mooie details en mogelijkheden van het huis gepresenteerd worden als in een woonmagazine.

 

Steeds meer mensen zoeken een huis op hun IPad of mobiel. Het house magazine is ook voor deze gebruikers heel toegankelijk. Een house magazine spreekt veel meer tot de verbeelding dan een standaard brochure. Met frisse foto’s en een inspirerende tekst, opgemaakt in de stijl van de woning. Zowel online te gebruiken, als in print. Als dat geen indruk maakt.

 

bekijk een voorbeeld

Het house magazine wordt digitaal aangeleverd, in hoge resolutie
en is te gebruiken op huizensites als Funda, uw eigen website en
social media. De magazines zijn ook in print te bestellen.
Klik hier voor de tarieven.

choose your style
modern

 

Minimalistisch met gevoel voor stijl, grafische patronen en zachte kleuren. Krachtig in z’n eenvoud en met veel aandacht voor de karakteristieke kenmerken van het huis.

hip

 

Fris en clean met een vleugje rock ‘n roll. Een eigentijdse vormgeving in een rustig kleurenpalet met soms een opvallende letter of kleurgebruik.

stijlvol

 

Stijlvol is allesbehalve saai. De sierlijke vormen en neutrale kleuren stralen rust en klasse uit. Voor een klassieke, tijdloze sfeer die je huis nèt dat beetje mooier maakt.

Overige producten

 

Luxe magazine

Onze woningpresentaties hebben een magazine feel en komen professioneel geprint extra goed tot hun recht. Wil je indruk maken op potentiële kopers met een set luxe gedrukte magazines? Bekijk hier de aantrekkelijke tarieven.

 

Moodboard

Extra promotiemateriaal zoals flyers, moodboards, raampresentaties – voor extra attentiewaarde van uw etalage – en andere visuele uitingen kunnen we van A tot Z realiseren. De ontwerpen zijn fris en veelzijdig, volledig in uw huisstijl opgemaakt, passend bij de sfeer van het huis en inclusief drukwerk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Verkoopstyling

Onze stylisten van KEET verhuren passende meubels en woonaccessoires om ruimtes optimaal te presenteren en potentiële kopers te inspireren. Vanuit de KEET loods, wordt een interieur op maat samengesteld. Alles is mogelijk; van basic tot exclusief en van simpele aanpassingen tot complete meubilering. Samen zorgen we er zo voor dat jouw pand een perfecte indruk maakt. Klik hier voor meer info.

 

Social advertising

Ben je overtuigd van de kracht van online en social media, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Home Stories kan je helpen je huis extra onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep. En dat is heel effectief, want zo bereik je alleen mensen die je écht wilt bereiken. Meer informatie over social advertising en de aantrekkelijke tarieven? Mail naar info@home-stories.nl.

 

woningpresentatie home stories

Een uitgebreide woningpresentatie, inclusief fotografie en house magazine is er al vanaf €695,-.