styling

 

Voor een goede woningpresentatie heb je geen flitsend interieur of luxe woning nodig. Door items te herschikken en de juiste belichting te kiezen, wordt vrijwel elke ruimte fotogeniek. We zien het juist als een uitdaging om met kleine aanpassingen grootse effecten te bereiken. Zo proberen we ieder huis er smaakvol en uitnodigend uit te laten zien:

Ruimtestyling
Inclusief

Voor de ruimtestyling maak ik gebruik van de aanwezige meubels en accessoires. Ik neutraliseer en optimaliseer het huis door de ruimtelijke mogelijkheden optimaal te benutten, eventueel sfeerverhogende elementen toe te voegen en storende objecten weg te halen. Met subtiele sfeermakers en slimme oplossingen tover ik ieder pand om tot een smaakvolle woning waar kopers of huurders zich welkom en thuis in kunnen voelen.

keet styling x home stories
Uitgebreide verkoopstyling
Optioneel

Het kan voorkomen dat een woning een meer uitgebreide verkoopstyling nodig heeft. Is jouw huis een echte ‘opknapper’, is de inrichting wel heel erg uitgesproken, verouderd of staat het huis leeg? Dan adviseer ik te kiezen voor uitgebreide verkoopstyling. Ik werk samen met KEET Styling, die het pand met passende meubels en accessoires transformeert tot een super aantrekkelijk huis voor kopers. Bekijk een recent project.

stylingtips

 

Vóór de fotografiesessie is het belangrijk dat je huis er op zijn best uitziet. Potentiële kopers kijken naar de sfeer van het huis, de functionaliteit van de ruimtes, de indeling en het onderhoud. Pluspunten trekken ze over de streep, terwijl minpunten juist afbreuk doen aan het enthousiasme. Kleine aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je huis een stuk beter over komt. Vaak kun je zelf al een groot verschil maken. Deze tips helpen je op weg om jouw woning zelf zo goed mogelijk verkoopklaar te maken.

download nu