voordelen

voordelen

 

Eigenlijk heb ik maar 1 missie: aantrekkelijkheid creëren en daarmee de verkoop stimuleren. Home Stories zorgt ervoor dat panden er uit springen, waardoor de kans op verkoop aanzienlijk wordt vergroot. Maar een mooie presentatie maakt u als vastgoedkantoor ook aantrekkelijker. Nu verkopers steeds veeleisender worden, moet je meer uit de kast moeten halen om ze aan je te binden, vooral op internet. Met een goede woningpresentatie geef je je imago een boost en zorg je voor een grotere aantrekkingskracht op nieuwe klanten.

 

6 good reasons to choose home stories:

vergroot verkoopkans

Als je presentatie niet goed is, verkoopt je product niet. Home Stories vergroot de kansen van een pand op de woningmarkt.

hogere conversie

Een hogere opvalwaarde leidt tot een betere viewing rate en meer leads.

Free publicity

We laten onze content circuleren op blogs & social media. Doel? Een buzz creëren en zo veel mogelijk mensen bereiken.

nieuwe klanten

Met een goede woningpresentatie heb je als makelaar een grote meerwaarde in handen. Je onderscheidt je van andere vastgoedkantoren, biedt toegevoegde waarde en zorgt ervoor dat je je imago op een hoog niveau brengt én houdt. Zo vergroot je de aantrekkingskracht op nieuwe klanten.

betrouwbaarheid

Bedrijven, merken en websites met een sterke, consistente beeldkwaliteit worden als betrouwbaarder ervaren. Zeker als je bedrijf online actief is, is dit essentieel.

focus

De marketing rondom uw vastgoedproject, daar heeft u geen omkijken meer naar. We kunnen niet alleen mooie foto’s creëren, maar de daadwerkelijke marketingproducten ook zelf realiseren. Van concept tot eindproduct. Kant en klaar. Zo kunt u zich volledig richten op alle andere aspecten die komen kijken bij de verkoop van een huis. En dat werkt een stuk efficiënter. Samen maken we de vastgoedmarkt zo beter en leuker.