how it works

 

Bij Home Stories geloven we niet in standaard. Je hebt immers maar één kans om een eerste indruk te maken. We maken presentaties die woningzoekers de volle potentie van een pand laten zien én beleven. We focussen ons daarbij niet alleen op het pand zelf, maar kijken ook hoe mensen willen leven. We proberen de kwaliteiten en het karakter in ieder huis naar boven te halen en behandelen ieder pand – groot of klein – als een pareltje. Hoewel iedere woningpresentatie anders is, is het proces vaak hetzelfde:

 • STYLE

  Als verkoper is het belangrijk aandacht te besteden aan het verkoopklaar maken van je huis.
  Met onze creatieve kijk op interieur- en ruimtestyling zet Home Stories tijdens de fotografie de puntjes op de i. Samen zorgen we er zo voor dat de woning er op zijn best uit ziet.

 • SHOOT

  We maken van alle ruimtes aantrekkelijke foto’s. De beste shots worden geselecteerd en bewerkt. Resultaat: een woningreportage waarin het karakter en de kwaliteiten van je huis goed tot zijn recht komen.

 • SHOW

  We besteden veel aandacht aan het schrijven van de verkooptekst. In combinatie met de foto’s levert dat een unieke en indrukwekkende presentatie op, volledig vormgegeven in de stijl van het huis. Zowel digitaal te gebruiken, als in print.

 • SHARE

  Is de presentatie klaar, dan kun je hem gebruiken op Funda en op iedere andere gewenste website. Home Stories zorgt er bovendien voor dat de presentatie via diverse kanalen wordt verspreid. Om zo sneller de juiste koper te kunnen vinden én verleiden.

 • SELL

  Het is ons doel om middels creatieve woningpresentaties een verpletterende (online) indruk te maken. In veel gevallen resulteert dit in meer kijkers, een snellere verkoop en zelfs een hogere vraag- en verkoopprijs. De investering verdien je dan gauw terug. Good luck selling!

werkwijze

 

Bij Home Stories hechten we veel waarde aan een leuke, duurzame en soepele samenwerking.
Om snel tot het beste resultaat te komen, hanteren we de volgende werkwijze:

check it out