styling & fotografie

 

De verkoop van je huis begint bij goede foto’s. Voor mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis is dat tenslotte het eerste wat ze zien. Een mooi gestyled huis met goede foto’s verkoopt sneller en voor een betere prijs. Home Stories maakt professionele woonreportages waarmee je, zowel online als offline, een doeltreffende eerste indruk maakt. Zo doen we dat:

woningfotografie styling
Ruimtestyling

Vóór de fotografiesessie is het belangrijk dat je huis er op zijn best uitziet. Potentiële kopers kijken naar de sfeer van het huis, de functionaliteit van de ruimtes, de indeling en het onderhoud. Pluspunten trekken ze over de streep, terwijl minpunten juist afbreuk doen aan het enthousiasme. Kleine aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat je huis een stuk beter over komt. Vaak kun je zelf al een groot verschil maken. Home Stories geeft verkopers gratis stylingtips per mail. Deze helpen je op weg om jouw woning zelf zo goed mogelijk verkoopklaar te maken.

 

Voor de ruimtestyling maak ik gebruik van de aanwezige meubels en accessoires. Ik neutraliseer en optimaliseer het huis door de ruimtelijke mogelijkheden optimaal te benutten, eventueel sfeerverhogende elementen toe te voegen en storende objecten weg te halen. Met subtiele sfeermakers en slimme oplossingen tover ik ieder pand om tot een smaakvolle woning waar kopers of huurders zich welkom en thuis in kunnen voelen.

Uitgebreide verkoopstyling
Optioneel

Voor een goede woningpresentatie heb je geen flitsend interieur of luxe woning nodig. Door items te herschikken en de juiste belichting te kiezen, wordt vrijwel elke ruimte fotogeniek. Ik zie het juist als een uitdaging om met kleine aanpassingen grootse effecten te bereiken en probeer ieder huis er smaakvol en uitnodigend uit te laten zien.

 

Het kan voorkomen dat een woning een meer uitgebreide verkoopstyling nodig heeft. Is jouw huis een echte ‘opknapper’, is de inrichting wel heel erg uitgesproken, verouderd of staat het huis leeg? Dan adviseer ik te kiezen voor een presentatiepakket inclusief uitgebreide verkoopstyling. Ik werk samen met Keet Styling, die het pand met passende meubels en accessoires transformeert tot een super aantrekkelijk huis voor kopers. Bekijk een recent project.

Fotografie

Staan de puntjes op de i, dan zijn we klaar voor de fotografie. Home Stories maakt een mooie beeldreportage van je huis. De juiste belichting en compositie zorgen voor mooie, ruimtelijke foto’s. Creatief en met oog voor detail kijk ik door de ogen van de toekomstige koper. Resultaat: een serie foto’s die het pand van zijn beste kant laat zien.

Latest Stories

 

Bekijk hier de prijzen en presentatiepakketten.